Зірка реслінгу і красуня зі сторінок авторитетного чоловічого журналу Playboy Ешлі Массаро несподівано померла у віці 39 років.

Цю інформацію повідомляє World Wrestling Entertainment, передає Clutch.

У четвер, 16 травня тіло зірки виявили в її будинку на Лонг-Айленді, штат Нью-Йорк, США. Вона була без свідомості і так і не прийшла до тями. Причини смерті знаменитої спортсменки поки не встановлені.

Після того, як про смерть Ешлі Массаро дізналися фани, вони згадали дивний пост, який модель розмістила на сторінці в Instagram у січні 2019 року.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Ті, хто померли вчора, мали плани на цей ранок. І ті, хто помер цього ранку, мали плани на вечір. Не приймайте життя, як даність. У одну мить все може змінитися. Тому частіше прощайте і любіть всім серцем. У вас може більше ніколи не бути шансу". написала Ешлі Массаро

У Ешлі Массаро залишилася 19-річна дочка.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", помер творець унікального шедевра: його використовував кожен.

Також "Знай.uа" писав про те, що помер легендарний письменник: пробудив світову літературу від тривалої сплячки.