У Тернопільській області два автомобіліста не поділили між собою проїжджу смугу, в результаті чого стався серйозний конфлікт на дорозі.

Одним з учасників зіткнення став заступник голови місцевої РДА, про що повідомив прес-центр обласного управління Національної поліції.

Конфлікт стався на дорозі з причини того, що заступник голови РДА створив аварійну ситуацію, керуючи автомобілем Volkswagen Caddy. Виїжджаючи з другорядної дороги на головну, обласний чиновник не пропустив транспортний засіб Mercedes Vito, через що ледь не сталася серйозна автоаварія.

Заступник голови Збаразької РДА Головатюк Юрій порушив ПДР, внаслідок чого сталась ДТП, після словесної перепалки в хід пішов гайковий ключ, розбиті вікна та носи. Відео від очевидця з місця подій.

Geplaatst door Політичний Збараж op Vrijdag 31 mei 2019

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Чоловік, який керував «німецьким» автомобілем, вийшов з машини, підійшов до кривдника і кілька разів ударив його кулаком по обличчю. У відповідь заступник голови РДА знайшов у собі сили відповісти «кривдникові». Взявши розвідний ключ, чиновник вдарив по лобовому склу автомашини Mercedes Vito. Деталі конфлікту потрапили на камери мобільних телефонів прибулих громадян.

Пізніше виявилося, що фігурантами справи є заступник голови Збаразької РДА Юрій Головатюк та Олексій Воронцов, ветеран АТО і помічник одного з депутатів облради. «Потерпілий» чиновник написав зворушливе повідомлення про те, що трапилося в одній із соціальних мереж. Тим не менш, очевидці повідомили про те, що під час конфлікту він лаявся матом і погрожував водієві машини Mercedes Vito. В даний час поліція розбирається в деталях цього конфлікту.

Портал «Знай.ua» нагадує про те, що в Росії дівчинка-підліток планувала зробити досить екстремальний знімок, піднявшись на трансформаторну будку, яка стояла недалеко від дороги. Це закінчилося трагедією.

«Знай.ua» повідомляв про те, що під Харковом електричка розтерзав малолітньої зацепера: моторошні деталі трагедії. Подію потрясла всю країну.

Раніше ми писали про те, що недалеко від російського кордону злетіла на повітря військова база.