У вівторок, 2 липня, на Харківщині звалився з неба навчально-бойовий літак. Авіакатастрофа сталася в Чугуєві Харківської області. Там розбився літак Л-39, призначений для підготовки пілота до бойової роботи на винищувачі. Про це повідомило джерело виданню Politeka.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пілот-курсант, який перебував за штурвалом під час НП, встиг катапультуватися. За його словами, в апарата під час польоту заглох двигун. Відомо, що літак впав з висоти 1,5 кілометрів.

"Коротше впав з 1,500 кілометрів. Десь закопався. Пошуковики з чикистами вже шукають. Літак тільки з регламентних робіт. Начебто так сказали", - розповіло джерело.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Літак тільки пройшов регламентні роботи. Зараз експерти з'ясовують причину несправності апарата. Крім того, вже розпочато пошукову операцію.

Нагадаємо, що 27 червня в аеропорту Нижньоангарська (Бурятія) здійснив аварійну посадку пасажирський літак Ан-24 авіакомпанії "Ангара".

Як повідомляв портал Знай.uа, одномоторний літак протаранив житловий будинок у Хоуп-Міллсі в штаті Північна Кароліна.

Також портал Знай.uа писав, що 21 червня на одному з популярних курортів загинув уродженець Донецька Микола Глєбов.