У Польщі трагічно загинув український заробітчанин. Відомо, що трагедія сталася в місті Погурськая Воля недалеко від Тарнува у Малопольському воєводстві. Громадянин України загинув на будівництві нового газопроводу.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Super Express.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За інформацією журналістів, під час будівництва нового газопроводу величезна труба вагою близько 10 тонн скотилася до розкопу, де був чоловік. Колеги-будівельники кинулися йому на допомогу. Їм вдалося його витягнути, проте внутрішні травми виявилися смертельними.

Загиблий виявився 37-річним громадянином України. Поліція, прокуратура та Національна інспекція праці працювали на місці.

Нагадаємо, у Чехії український заробітчанин "випадково" загинув у нелюдських муках: перші подробиці.

Як повідомляв Знай.uа загинув у страшних муках, діти залишилися сиротами: заради українського заробітчанина тисячі поляків зробили неймовірне.

Знай.uа писав, український заробітчанин загинув у муках через звірячий цинізм поляків: взяли у полон та вивезли до лісу.