Більше ніж тиждень тому в Росії стався вибух у військовій частині, де випробовували балістичні ракети для атомних підводних човнів. Наразі в Інтернеті з'явилося відео на якому видно, як вертольоти почали вивозити обладнання з радіоактивних понтонів, що залишилися на березі Білого моря.

Нині ж на записі видно, як вертольоти евакуюють ймовірно радіоактивне обладнання, яке перевозять з понтонів за допомогою вертольотів Мі-26, які є в 45-ї армії ВПС і ППО Північного флоту Росії. Куди везуть – поки що не відомо.

Нагадаємо, в Архангельській області, що в Росії, під час випробувань вибухнула ракета, в двигуні якої використовувався радіоактивне ізотопне джерело живлення. Тоді загинули щонайменше сім осіб - два представники Міноборони РФ і п'ять співробітників "Росатома".

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Нагадаємо, в Маріуполі бойовика "ДНР" відправили у саме пекло: "Мені страшно, мама у всьому звинувачує..."

Як повідомляв раніше Знай.ua, з'явилося повне відео втечі ізраїльського наркобарона, і воно шокує: СБУшник подав знак

Також Знай.ua писав про те, що Європа змінить правила і вартість отримання шенгенських віз: що робити українцям