Відома радянська і українська співачка Софія Ротару потрапила під велику хвилю критики через те, що не змогла знайти час відвідати поховання Йосипа Кобзона.

Варто зазначити, що зірка показала фанатам знімок в соціальній мережі, зроблений в Києві, отже, вона не відвідала прощання з Кобзоном, що відбулося у неділю, 2 вересня. Фото Ротару опубліковано в її Instagram-акаунті.

У коментарях до знімка фанати також запитали її, чому Ротару не опублікувала в мережі спільне фото з Кобзоном, як це зробили багато інших зірок, і ніяк публічно не відреагувала на його смерть.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Деякі навіть написали, що не приїхавши попрощатися з артистом, співачка втратила всяку повагу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська співачка Софія Ротару опублікувала фотографію, на якій зображена зі своїм сином та онукою - музичним продюсером Русланом і Сонею Євдокименко. Яскравим сімейним фото Ротару поділилася з шанувальниками на сторінці в Instagram.

Як видно з фотографії, 70-річна співачка чудово проводить час у Лондоні разом із сином Русланом і 17-річною онукою Сонею. До речі, в столиці Великобританії проживає онук Ротару, Анатолій. Софія Михайлівна вибрала для прогулянки легке плаття в смужку. У колі своїх рідних співачка радісно посміхається і виглядає щасливою і помолоділою.

Варто нагадати, що минуло 16 років з тих пір, як українська співачка Софія Ротару овдовіла. І за цей довгий час прихильники не раз замислювалися, чи є у Софії Михайлівни серцевий друг. На це питання вирішила відшукати відповідь таролог і потомствена відьма Саона.

Карти показали ворожці, що Ротару все ж тісно спілкується з чоловіком. Але назвати їх парою жінка не може. При цьому відносини між ними більш ніж теплі, можна навіть припустити, що більш ніж дружні, зазначила таролог.

Нагадаємо, "ватні" провокації Інтера пояснили українцям.

Як повідомляв Знай.uа, виступ українських запроданок в Росії розлютив мережу.

Знай.uа писав, Ротару показала архівне фото чоловіка.