Зараз ці зірки можуть похвалитися мільйонами фанатів по всьому світу. Вони прикрашають обкладинки глянцевих журналів, знімаються в касових фільмах і регулярно входять в рейтинги найкращих. Якщо подивитися на їхні дитячі або підліткові фото, то не важко зрозуміти, чому продюсери і агенти дуже довго їх не помічали.

Бреду Пітту відмовляли практично на всіх кастингах. Ровесники Кріштіану Роналду і подумати не могли, що одного разу бренди будуть пропонувати йому багатомільйонні контракти. У Джорджа Клуні в дитинстві було прізвисько очкарик, а зараз пластичні хірурги назвали його володарем ідеальної зовнішності.

Дивись, як виглядали головні зоряні красунчики до того, як прокинулися знаменитими!

Райан Гослінг

Джастін Бібер

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ед Ширан

Кіт Харінгтон

Бред Пітт

Джонні Депп

Девід Бекхем

Джаред Літо

Джордж Клуні

Кріштіану Роналду

Орландо Блум

Нагадаємо, що у рідному місті Бреда Пітта Спрінгфілд, штат Міссурі, де актор виріс, в приході Риджкрест, зафіксований вкрай неприємний інцидент, який - при вмілій подачі спритних юристів - може Пітту відгукнутися.

Як повідомляє Daily Mail, один із служителів місцевої баптистської церкви, який відповідав в приході за музичну, так би мовити, лінію,
Кейг Винке був спійманий в квітні минулого року на розповсюдженні дитячого порно - матеріалів, з участю неповнолітніх дівчаток. І тепер визнаний винним і був звільнений.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", голлівудський актор Джонні Депп не на жарт перелякав фанатів своїм виснаженим, хворобливим виглядом. Як видно на фото, 54-річний Депп дуже сильно схуд, виснажився і постарів.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що як би нам не хотілося думати, що голлівудські зірки — це ідеальні люди, факт залишається фактом. І хоча вони можуть дозволити собі гарні будинки, кращих пластичних хірургів і дорогих особистих тренерів, багато знаменитостей все ж мають делікатну проблему — неприємний запах.