У Києві невідомі злодії, з допомогою альпійського спорядження, увірвалися в квартиру заступника голови Мінекономрозвитку Максима Нефьодова і пограбували її.

Цю інформацію повідомляють столичні ЗМІ.

В той час, коли український топ-чиновник запалював на фестивалі Burning man (США), злодії скористалися ситуацією і проникли в його квартиру.

За інформацією джерела з МВС, зловмисники проникли на балкон міністра з допомогою альпійського спорядження. Ймовірно, злодії користувалися чиєюсь наводкою, адже пограбування було скоєно відразу після від'їзду міністра.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Журналісти повідомляють, що Нефьодов особисто виявив крадіжку речей і сам звернувся в поліцію Києва. Відомо, що злочинці покинули житло замміністра тим же способом.

Точну суму збитків поки невідомо, але злодії винесли з квартири найцінніше: годинник, золото, готівку і техніку. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3. ст. 185 ККУ.

У квартирі потерпілого працює слідчо-оперативна група. Поліція кинула всі сили на затримання злочинців через ранг потерпілого.

Нагадаємо, що перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов підтвердив, що формування Укртрансгазом лотів на закупівлю газу для технужд і балансування по 216 млн. М3 є обмеженням для українських видобувних компаній, які можуть видобувають до 10 млн. м3.

Цей механізм дозволяє не допускати до публічних закупівель дрібних і середніх приватних видобувачів природного газу, щоб єдиним постачальником залишалася материнська НАК «Нафтогаз України».

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", 6 вересня у Києві поліція затримала чоловіка, який вкрав у молодої людини сумку з грошима. Про це повідомляється на Facebook сторінці dtp.kiev.ua. Пограбування сталося у Дарницькому районі.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що 6 вересня у Києві поліція затримала злодія, який вкрав у чоловіка сумку з грошима. Про це повідомляє dtp.kiev.ua на своїй сторінці у Facebook. Пограбування сталося у Дарницькому районі столиці.