Міжнародний ритейлер H&M, родом зі Швеції, планує відкриття магазину в ТРЦ SkyMall в Києві на 18 жовтня 2018 року. Це буде вже другий магазин, який з'явився в столиці протягом року.


Така інформація повідомляється на сайті компанії.
Генеральний директор компанії Домінік Фантачино стримала свою обіцянку, і в Києві відкривається другий магазин шведського модного ритейлера. Дебют H&M в українській столиці пройшов 18 серпня в торговому центрі Lavina Mall. Другий магазин, площа якого складе 2,5 тис. кв. м, буде відкрито 18 жовтня 2018 року на 2-му поверсі ТРЦ SkyMall.


Як відомо, там представлять лінії жіночого, чоловічого, підліткового, дитячого одягу та аксесуарів, а також лінію спортивного одягу для жінок. Найцікавіше, що перша людина в черзі стане володарем подарункового сертифіката на 3 тис. гривень, а друга – на 2 тис. гривень, третьій дістанеться 1 тис. гривень в подарунок на покупку, такі 997 осіб зможуть безкоштовно забрати товар на суму 200 грн. Реєстрація в чергу стартує 18-го жовтня з моменту відкриття ТРЦ SkyMall.


Слід нагадати, що в Києві планується відкриття ще одного магазину очікуваного бренду IKEA, також зі Швеції. Таку інформацію повідомив Петро Порошенко. Відкриття заплановане в ТРЦ Ocean Mall біля станції метро "Либідська". Українці різко відреагували на новину в соцмережах. Багато посміялися з такої урочистої объяви. Інші ж висловилися з приводу жахливої якості товару, яким торгує заявлений бренд. Однак велика частина користувачів все-таки з захопленням чекає на відкриття.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще


Раніше Знай.UA писав про величезні черги у Києві через закриття метро. Величезні черги людей, які поспішали на роботу або навчання. Причиною інциденту в метро стала подія, що трапилася на станції "Політехнічний інститут". Як з'ясувалося, працював тільки один ескалатор, який не зміг впоратися з величезним напливом пасажирів. З-за його лагодження довелося закрити метро. Люди стояли і терпляче чекали закінчення ремонту.


Також Знай.UA писав про те, що шопінг, який багатьом приносить задоволення, може виявитися небезпечним з-за інфекції. Одяг, який ви несете в примірювальну в магазинах одягу, може містити в собі фекалії, мікрофлору шкіри і виділення. Після кожної примірки ніхто не стирає і ніяк не чистить речі. Таку інформацію розповіли продавці-консультанти бутиків, які раніше працювали у торговому центрі.