Круїзи надають фотографам-аматорам фантастичні можливості вдосконалювати свою майстерність за об'єктивом. Безліч зупинок забезпечують доступ до різних ландшафтів в широкому діапазоні умов, і багато круїзи пропонують берегові екскурсії, розроблені з урахуванням інтересів фотографів.

Нижче представлені варіанти захоплюючих круїзів, краса яких зачаровує і чарує

Середземне море

Чи то пастельно-точені будинки, які чіпляються за скелі італійського Чінкве-Терре або покриті лісом пляжі Коста-Наварино в Греції, середземноморські пейзажі так і просяться, щоб їх сфотографували. Це стосується і міст. Вони стають все більш доступними завдяки зростаючій кількості невеликих круїзів на кораблі, включаючи середземноморський Круїз Вікінг, який проходить в Римі, Флоренції і Афінах.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Антарктида

Любителі дикої природи обов'язково повинні відправитися на цей морозний континент. Більшість лайнерів відправляються з Південної Америки, тому пасажири часто вдаються до досліджень в таких місцях, як Ушуайя в Аргентині. Екскурсії на борту спеціальних човнів дозволяють фотографувати дику природу: від гігантських альбатросів до орків.

Аляска

Аляска - улюблене місце найкращих світових фотографів дикої природи. Важливу роль у цьому зіграла погода - вона може змінитися в одну мить, підкреслюючи міцний ландшафт кольором. Також тут є дика природа: морські птахи, які чіпляються за запаморочливі скелі або свині на льодовиках.

Галапагоські острови

Це фантастичне місце для фотографів-любителів дикої природи. Тут у ваш об'єктив потраплять черепахи і красиві червоно-зелені вівці. Сотні кораблів відвідують острова кожен рік. Один з найпопулярніших круїзів – круїз Galapagos Photography National Geographic Expeditions. У ньому беруть участь професійні фотографи, які із задоволенням поділяться своїм досвідом з новачками.

Європейські річки

Річковий круїз по Європі - блискучий спосіб відточити навички пейзажної фотографії. Екскурсії надають прекрасні можливості для зйомки розвалених виноградників або легендарних руїн на берегах Рейну і його приток. Наприклад, великий Замок Кохен, який зачаровує своєю величчю. Тим часом Долину Вахау Дунаї, з її горбистими пагорбами і мальовничими селами, можна сфотографувати прямо з палуби корабля.

Скандинавія

Скандинавія приваблює фотографів не тільки північним сяйвом. Швеція – немов картинка з листівки. А Норвегія здивує вас неймовірно фотогенічними фьордами. Якщо ж ви все ж захочете пополювати за північним сяйвом, ви повинні добре підготуватися. Відмінним варіантом для фотографів стане круїз Hurtigruten’s Northern Lights - радіо в приміщенні оголошує про появу вогнів. Круїз Sover's 2020 Aurora Explorer ідеально підходить для тих, хто хоче повернутися з твердими доказами своїх спостережень - на борту фотографи допоможуть гостям зробити ідеальні знимки.

Індонезія

Зростаюча кількість круїзних маршрутів пропонує екскурсії в Індонезію, що дозволяє гостям неперевершений доступ до найбільш віддалених районів, будь то плоскі вулкани Флорес або незаймані пляжі Ломбоку. Національний парк Комодо є магнітом для фотографів, які приходять сюди, щоб сфотографувати неймовірного комодського варана, в той час як Балі, у якого є власний круїзний порт в Беноа, привертає яскраво-зеленими рисовими полями і храмами з мавпою. Новий індонезійська островный круїз Intrepid вводить пасажирів у найменш переповнені острова, дозволяючи їм практикувати навички фотографії.

Якщо ви захоплюєтеся фотографією, ви обов'язково повинні відправитися в один з цих круїзів!

Раніше портал "Знай.uа" писав про 10 способів стати кращим пасажиром круїзу

Також розповідав про синдром зміни часового поясу

Нагадаємо: опубліковано список найкращих пляжів в світі