Америка – приголомшлива країна, повна можливостей і відкриттів. Вона буває зовсім різною, то радуючи око чудовими краєвидами, то дивуючи сучасними неймовірно високими хмарочосами. Кожне з американських міст має свої особливості. Нижче наведено список книг, які варто прочитати в різних куточках цієї чудової країни.

Нью-Йорк

Прочитайте твір "Бруклін" Колма Тойбин, в якому розповідається історія ірландського іммігранта, що намагається знайти американську мрію в 1950-х роках в Брукліні.

Якщо ви надаєте перевагу класиці, вам обов'язково сподобається "Прекрасні і прокляті" Ф. Скотта Фітцджеральда, а також «Епоха невинності» Едіт Уортон. Для того, щоб побачити граціозний Нью-Йорк, прочитайте соціальний роман Річарда Прайса "Lush Life", "Яскраві вогні, великий місто" Джея Макінерні або мемуари Патті Сміт "Просто діти", в якому письменниця розповідає про своє життя, мистецтво і взаєминах з Робертом Мэпплторпом.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Голівудські канікули

Ідеальною книгою для цього місця стане книга "О! You Pretty Things", Шанни Махін, назва якої звучить як пісня Девіда Боуї. Вона пропонує зазирнути в життя еліти Голлівуду, побачену очима змученого помічника. У цьому приголомшливому місці також варто прочитати твір Стюарта О Нена "West of Sunset", який розповість про Ф. Скотті Фитцджеральде.

Південна Америка

Прочитайте гумористичний роман "Brown Girl Dreaming" Жаклін Вудсон, завдяки якому у вашій голові з'явиться вражаюча картинка про життя на Півдні.
Південна Америка – відмінне місце для прочитання класики: Харпер Лі "Вбити пересмішника" і Маргарет Мітчелл "Віднесені вітром".

Пригоди в пустелі

Пустеля – таємниче місце, яке точно вас вразить. А це відмінний привід для прочитання "Black Elk" Джо Джексона, захоплюючої історії про життя головного героя, якому довелося подолати безліч труднощів.

В пустелі також варто прочитати "Самотній голуб" - техаський роман Ларрі Макмертрі про пригоди рейнджерів, і роман "Відлюдники пустелі" Едварда Еббі, наповнений екологічною філософією.

Всі ці книги дозволять зрозуміти, якою Америка є насправді. Обов'язково візьміть їх з собою!

Як повідомляв портал "Знай.uа", існує 7 прихованих особливостей літака, про які ви напевно не знали

"Знай.uа" розповідав про кращі книги для подорожі Іспанією, Італією, Францією

Нагадаємо: харчування пілотів відрізняється від харчування пасажирів та екіпажу