На Харківщині на ставку в селі Студенок Ізюмського району сталася трагедія – шестирічна дитина провалилася під лід, врятувати хлопчика не встигли.

У прес-службі обласного управління Нацполіції повідомили, що двоє дітей - хлопчик і його чотирирічна сестра, вирішили прогулятися по замерзлому ставку і вийшли на тонкий лід, який під ними тріснув. Чотирирічна дівчинка відразу ж побігла кликати на допомогу, проте коли хлопчика витяли, було вже пізно.

У поліції зазначили, що з'являється сім`ї загиблого хлопчика не було на обліку в соціальних службах. Слідчі порушили кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство» з поміткою «нещасний випадок». Зараз поліція з'ясовує всі обставини події.

Нагадаємо, що провалилися під лід: прогулянка по Дніпру закінчилася трагедією."15 січня о 14:06 до рятувальників ДСНС надійшла інформація про двох хлопчиків, які провалилися під лід на річці Дніпрі недалеко від розважально-оздоровчого комплексу “Бочка”. Пригода сталася в 150 м від берега", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що рятувальники потрапили в біду, розшукуючи туриста-заблуду в Карпатах.Троє рятувальників звернулися до медиків. Чоловікам встановлений попередній діагноз - обмороження верхніх кінцівок та обличчя. Постраждалих направили в Коломийській та Калуської центральної районної лікарні для встановлення остаточного діагнозу і призначення курсу лікування.

"Знай.uа" нещодавно писав, що дитина провалилася під лід в Одесі.В Одесі забави для школяра ледь не закінчилися трагедією. Дитина вийшов на замерзлу морську воду і пішов під лід. Рятувальники вчасно витягли хлопця з води. Про це повідомляють у відділі комунікації ГУ ДСНС області.Тонкий лід дуже підступний - рятувальники попереджають про небезпеку. На цей раз школяреві пощастило, його вчасно дістали з води та надали першу медичну допомогу. За словами рятувальників, школяреві нічого не загрожує.