Чемпіон світу за версією IBF в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО) в разі перемоги в титульному поєдинку над Володимиром Кличком (64-4, 53 КО) може відмовитися від свого пояса заради боїв за іншими престижними версіями.

Про це повідомив промоутер британця Едді Хірн.

"Є ймовірність, що Ентоні доведеться відмовитися від одного з титулів, якщо нам не вдасться домовитися з організацією. Я не особливо зациклююсь на поясах, хоч і хотів би, щоб у Джошуа були вони всі. Але як свого часу з'ясував Тайсон Ф'юрі, це не дуже-то і можливо. З Ентоні може статися те ж, що і з Ф'юрі, який відмовився від обов'язкового захисту і втратив пояс. Не схоже, щоб з цього правила були винятки. Що ж, якщо так, ми приймемо оптимальне для нас рішення на майбутнє", – сказав Едді Хірн.

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа. На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Дивіться відео відкритого тренування Ентоні Джошуа:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Цей поєдинок відвідають 90 тисяч глядачів, що є рекордом для Уемблі. Всі квитки вже давно продані, а перекупники продають квитки на бій Кличко - Джошуа по 35 тисяч фунтів. Бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали. Американський боксер Деонтей Уайлдер буде експертом на телеканалі Sky Sports під час бою Кличко - Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Джошуа провів відкрите тренування перед боєм з Кличком.

Фото – Getty Images