Військовий збір з грошового забезпечення в Україні буде продовжено ще на рік.

Про це повідомила заступник міністра фінансів України Олена Макеєва, передає Delo.ua.

"Військовий збір буде продовжено на рік, поки йде війна", - сказала Макеєва, відповідаючи на питання, чи буде продовжено дію військового збору.

Варто зазначити, Верховна Рада ввела 1,5% військовий податок 31 липня 2014 року.

Згідно із законом України "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей оподаткування військовим збором грошового забезпечення військовослужбовців, які беруть безпосередню участь в антитерористичній операції" визначення порядку обліку осіб, щодо яких не застосовується стягнення військового збору з грошового забезпечення, покладене на Кабінет міністрів України.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Читайте також: Яценюк назвав чотири принципи нової податкової політики

Нагадаємо, Уряд пропонує з 2018 року встановити один єдиний податок на заробітну платню у розмірі 20%. Зараз податок на доходи фізосіб 52%. Глава уряду на перехідному етапі пропонує зменшити його до 41%.