Парламент має проголосувати за реструктуризацію державного боргу України та за підвищення соціальних стандартів, переконаний прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Про це він заявив, виступаючи на Дванадцятій щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії. Прем'єр також наголосив, ці два необхідні законопроекти важливі і вигідні для усіх.

"Ми точно проведемо через парламент законопроект щодо реструктуризації боргу. Це найкраще наразі, це необхідно українському народу. І я сподіваюсь, що українські депутати погодяться зі мною і підтримають законопроект щодо реструктуризації боргу та підвищення соціальних стандартів та пенсій у бюджеті", — говорить він.

Попри напруженість у стосунках в парламентській коаліції, прем'єр сподівається, що законопроекти наберуть необхідну кількість голосів.

"У нас завжди виходило провести у парламенті усі необхідні законопроекти, навіть коли було сильне протистояння зі сторони опозиції. За останні 1,5 року я провів до парламенту три жорстких законопроекти", — сказав Яценюк.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Ходорковський розповів, хто свідчив проти "чеченця" Яценюка

Нагадаємо, за умовами досягнутих домовленостей, Україні спишуть 20% зовнішнього боргу і перенесуть термін виплат 15,5 млрд доларів на 2019 рік.