У порівнянні з Європою Україна втратила набагато більше в експорті до Росії. Про це сказав другий Президент України Леонід Кучма під час Ялтинської Європейської Стратегії у Києві, пише УНН.

"Цього року на 60% зменшився експорт до Росії. В тому числі продукти сільсько-господарського призначення практично прийшли до нуля — 2% у загальному валовому продукті", — зауважив Кучма.

Він порівняв відповідні показники втрат Європи у експорті до Росії.

"А скільки втратила Європа у експорті до Росії? Я можу помилятися, але це 5-6%", — додав Кучма.

Читайте також: Кучма засудив блокаду Кримського півострова

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, за даними Держстатистики, Україна в січні-червні 2015 року скоротила експорт товарів у Російську Федерацію на 59,4%, імпорт з Росії — на 65%.

Раніше повідомлялося, що санкції, які Росія наклала проти європейських продуктів, допомогли фермерам компенсувати збитки в інших країнах та навіть збільшити дохід.