Депутати просять покарати суддю, яка розглядала справу Насірова

Національне бюро розслідувань відкрило справу стосовно голови Солом'янського суду Людмили Шереметьєвої через відстороненого керівника Державної фіскальної служби Романа Насірова. Депутати, які відправили відповідне звернення, підозрюють Шереметьєву у затягуванні справи та порушенні посадових обов'язків.

Аварія на нафтовому терміналі у Мексиці

У Мексиці сталася аварія на морському нафтовому терміналі, в результаті якої щонайменше 17 осіб отримали складні травми.

Янукович і соратники: журналіст розповів, чим займається команда президента-втікача в Росії

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Політичними трупами" назвав соратників екс-президента-втікача Віктора Януковича відомий український журналіст Роман Цимбалюк. За його словами, екс-чиновники, як і три роки тому, говорять про "громадянську війну", "військові злочини Порошенка", закликають визнати анексію Криму та "Л/ДНР".

Гелікоптер із п'ятьма пасажирами зник у Ірландському морі

Над Ірландським морем з радарів берегової охорони зник приватний гелікоптер Twin Squirrel. На борту судна, що прямувало в Дублін з Мілтон-Кінс, знаходилися п'ять осіб. Рятувальники вирушили на пошуки, однак їм довелося повернутися на базу через погані погодні умови і призупинити операцію.

Жертви війни в Алеппо: ООН звинуватила Росію у причетності до знищення сирійців

В Радбезі Організації Обєднаних Націй прозвучало серйозне звинувачення у бік Росії та Ірану. Постпред США при ООН Ніккі Хейлі під час виступу щодо захисту прав людей заявила, що ці дві країни напряму причетні до знищення населення Алеппо та його інфраструктури.