Сьогодні Високий суд Лондона ухвалив рішення в прискореному режимі розглянути позов Росії до України щодо євробондів на три мільярди доларів, які позичив президент-втікач Віктор Янукович.

Таким своїм рішенням лондонський суд задовольнив клопотання російської сторони, відкинувши всі аргументи української.

Однак це лише перший етап справи. Україна має право на апеляцію, і українські юристи вже заявили, що скористаються цим правом та подадуть апеляцію на рішення Високого суду Лондона, який не врахував при прийнятті рішення такі чинники, як економічна і військова агресія Росії.

На те, що це рішення лондонського суду далеко не остаточне, вказує той факт, що Феміда на прохання українських юристів погодилась заморозити дане рішення до наступного засідання, яке має відбутися не раніше ніж через місяць.

Та не встиг Високий суд сказати своє слово, як російські ЗМІ зчинили неймовірний ажіотаж і буквально екстазували заголовками про перемогу Росії в судовому процесі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Ми зібрали невелику добірку найяскравіших "оргазмів" пропагандистських рупорів Кремля.