У Києві попрощаються із вбитим Вороненковим

Із застреленим 23 березня екс-депутатом Державної думи Росії Денисом Вороненковим попрощаються в суботу, 25 березня, у Володимирському соборі у Києві. Відспівування Вороненкова розпочнеться о 12:00.

Платний Twitter: які зміни очікують на користувачів

Компанія Twitter повідомила про запровадження платної системи для користувачів. У платній версії соціальної мережі з'являться нові можливості, що зробить спілкування та публікації постів професійного спрямування більш зручними.

Пожежа на російському порохову заводі

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

На пороховому заводі Казані сталася масштабна пожежа. За попередньою інформацією, в результаті інциденту загинув співробітник пожежної частини підприємства, ще одного чоловіка у дуже важкому стані госпіталізували.

Службова перевірка у Нацгвардії

У Нацгвардії анонсували службові перевірки. Причиною послугував прийом вбивці екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова Павла Паршова в ряди гвардії.

У Сбербанку пообіцяли відновити роботу попри антиросійські санкції

Керівництво російського Сбербанку заявило, що найближчим часом філії установи в Україні відновлять свою роботу. У фінустанові відзначили, що скоро всі дочірні банки повернуться до звичного режиму роботи, хоча санкції накладені терміном на один рік.