Всі магазини і ринки активно продають новорічну атрибутику і костюми напередодні свят. Не відстає і оптовий ринок "Сьомий кілометр", що в Одесі.

Але деякі товари просто шокують своїм зовнішнім виглядом. В одному з торгових контейнерів з'явилися костюми Снігуроньки та Діда Мороза. Вони нічим не відрізнялися б від сотень інших якби не маски, які повинні, за задумом, доповнювати образ. Снігуроньці зробили яскраво-червоні губи на пів обличчя, а Дід Мороз вийшов з кольором шкіри небіжчика.

У соцмережах жартують, що такий дизайн костюмів більше підійшов би для святкування Хеллоуїна, ніж Нового Року.

Читайте також: Топ-5 фестивалів світу, до яких ви морально не готові (фото)

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Знай" зробив добірку не дуже вдалих нарядів.

Часто люди роблять костюми власноруч і собі, і дітям. Вони витрачають чимало часу, сил і засобів. Але результат роботи самоучок або людей з збоченим почуттям гумору не завжди виправдовує очікування. І вони стають більше схожі на персонажів фільмів жахів.

Часто люди купують готові костюми, але це також не страхує їх від невдач. Деяких підводять недоліки фігури або ж невідповідний персонаж.