Подарунок небаченої щедрості отримають бродячі коти. Вони успадкували минулого тижня квартиру в італійській Болоньї. Житло розташовано в самому центрі міста, а його вартість становить 230 тисяч євро.

Про це повідомляє італійське видання The Local.

Квартира розташована на верхньому поверсі будинку 48 по вулиці Вартема. Вона має сім кімнат. До неї додається автомобільний гараж, а також чудовий сад з пальмами. Все це шикарне володіння заповіли бродячим котам міста. Володіла квартирою Фіорелла Сканнабіссі. Вона була відома на все місто своєю любов'ю до чотириногих.

Жінка за своє життя підібрала безліч бездомних кішок і котів. В заповіті, складеному в 1992 році, вона вирішила залишити свої апартаменти в Болоньї місцевим бродячим котам.

Читайте також: Кіт став мером Барнаула (фото)

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Але чотириногі не отримають безпосередньо квартиру. Рада міста, відповідно до волі Сканнабіссі, повинна продати її квартиру і передати всі виручені за неї гроші міському розпліднику для тварин.

Він дуже потребує фінансування. Керівники на гроші добросердої жінки запланували розширити територію притулку. Вони хочуть також облаштувати окрему жилу площу для кожного кота чи кішки.