Виявляється, світова поп-зірка Дженніфер Лопес любить купувати одяг в магазинах, які пропонують серйозні знижки.

Про це пише Daily Mail.

Таке неймовірне зізнання вона зробила в ефірі популярного американського ток-шоу. При цьому поп-діва була вдягнена у вбрання за 12 тисяч доларів.

"Так, я люблю шопінг. Полюбляю місця зі знижками. Мені подобається компонувати-змішувати одяг", – розказала співачка.

Коли ведучий поцікавився, чи люди не непритомніють, коли бачать зіркову відвідувачку у крамниці для простих смертних, вона запевнила, що дуже добре маскується і впізнати її неможливо.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Втім журналісти сумніваються, що у Дженніфер є час ходити по магазинах. Адже зараз вона не лише виконує роль судді на талант-шоу "Американський ідол", а й знімається в поліцейський драмі "Відтінки блакитного" та готується до концертів у Лас-Вегасі.

Запрошення виступати там вона називає "великим привілеєм" і радіє, що у більш камерному лас-вегаському залі можна "щовечора бути іншою, спонтанною".

Читайте також: Австралійська комедіантка створила пародії на селфі зірок (фото)

А ще про тимчасовий переїзд до "міста гріха" мріє мама співачки – Гваделупа Родрігес. Вона в Лас-Вегасі колись виграла на ігрових автоматах більше двох мільйонів доларів, нагадує видання.

Нагадаємо, нещодавно Джей Ло заявила, що не планує виходити заміж за свого молодого коханця. З хореографом Каспером Смартом, який молодший за неї на 18 років, Лопес зустрічається вже 5 років.