Дворазовий чемпіон світу суперваговик Володимир Кличко (64-4, 54 КО), який 29 квітня проведе бій проти британця Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО), провів на стадіоні Уемблі в Лондоні заключне відкрите тренування перед поєдинком.

Як повідомляє Mirror, на тренуванні українського боксера були присутні близько 3000 уболівальників, які підтримують Джошуа.

Володимир звернувся до них:

"Я бачу, деякі з вас не задоволені мною. Це спорт. У нас різні команди. Важливо, що ця ніч буде великою. Люблю свою роботу".

Знай.ua зібрав найцікавіші висловлювання і заяви Володимира Кличка перед боєм з Ентоні Джошуа.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, 29 квітня на стадіоні Уемблі в Лондоні (Великобританія) відбудеться поєдинок між Володимиром Кличком і британцем Ентоні Джошуа.

На кону – титули чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA і IBO. На думку букмекерів, Ентоні Джошуа є фаворитом поєдинку.

Дивіться відеозвернення Володимира Кличка до шанувальників:

Бій Кличко - Джошуа покажуть відразу два американських телеканали. В Україні в прямому ефірі бій Кличко - Джошуа покаже телеканал Інтер.

Знай.ua також зібрав найавторитетніші прогнози експертів на бій Кличко - Джошуа.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, WBA підготувала спеціальний пояс до бою Кличко - Джошуа.