У Львові генеральний директор одного з авіаперевізників попався на розкраданні коштів підприємства в особливо великих розмірах. Чоловікові вдалося за допомогою махінацій привласнити три мільйони гривень.

Хитрий бізнесмен із січня по травень 2016 року перекладав з рахунку підприємства гроші в сумах від 100 до 880 тисяч гривень за послуги з наземного обслуговування у державних аеропортах України, які по суті не надавалися, повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

При цьому в платіжних відомостях гендиректор вказував реальних суб'єктів господарювання, а у графі для перерахування коштів - номер рахунку зовсім іншого підприємства, підконтрольного бізнесменові, але яке не має відношення до авіакомпанії.

Таким чином, гроші потрапляли прямо в кишеню директора. Таких "псевдотраншей" правоохоронці нарахували вісім. У загальному рахунку, авіакомпанія втратила на махінаціях керівника 3 мільйони гривень.

Проти зловмисника порушили кримінальну справу за ч.3, 4 і 5 ст.191 (Розкрадання в особливо великих розмірах) КК України.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Тепер йому загрожує від 7 до 12 років в'язниці, а також позбавлення права обіймати аналогічну посаду терміном до 3 років із конфіскацією майна.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", податківці викрили "конверт" із мільйонним оборотом.