Владі контрабандистів і "Правого сектору" потрібно покласти край, бо вони забруднені людською кров'ю.

Про це заявив голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль в інтерв'ю виданню "Фокус".

Він зазначив, що робити це треба жорстко та непопулярними методами.

"Бандоформування повинні бути знищені, а канали контрабанди перекриті", - наголосив Москаль.

При цьому керівник області додав, що з його ініціативи нове керівництво силових структур склало списки контрабандистів. В них зазначені понад 2,5 тисячі осіб.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я звернувся до військового комісару. Адже ми план шостої хвилі мобілізації виконали лише на 10%. А тут люди, як я бачу, досвідчені, уміють добре стріляти", - сказав Москаль.

Читайте також: Нардеп Ланьо втік з України

Він наголосив, щоб вони мають йти в армію "змивати свою провину кров'ю на фронті та доводити, що герої України".

Нагадаємо, 15 липня президент Петро Порошенко назначив Геннадія Москаля керівником Закарпатської ОДА. За словами глави держави, незалежність від кланів була однією із складових такого кадрового рішення. Другим чинником на користь Москаля став його досвід вирішення проблем та боротьби з контрабандою на Луганщині. Порошенко запевнив, що новий очільник області матиме найширші повноваження і сам формуватиме свою команду.