Колишній міністр юстиції Олександр Лавринович відповів ГПУ на їх намір обрати для нього арешт із заставою у розмірі 8,5 мільйона. Він повідомив, що син Максим пообіцяв внести за нього необхідну суму.

Олександр Лавринович зізнався, що таких грошей в нього немає, але син, який є керуючим партнером юридичної фірми "Лавринович та партнери", вирішить усі питання стосовно застави.

Сам екс-міністр заявив, що кримінальне провадження проти нього є політичним тиском на судову систему. Він не визнає себе винним і в будь-якому випадку не збирається покидати територію України. Сам Лавринович запевняє, що не мав будь-якого контакту з чинною владою.

Читайте також: Генпрокуратура оголосила підозру чиновнику Центру оцінювання якості освіти

Прокуратура звинувачує колишнього міністра у викраданні державних коштів у розмірі 8,5 мільйона гривень. Він нібито замовив у американської юридичної фірми Skadden аналіз судового процесу проти Юлії Тимошенко. Ці результати не використали, адже на момент їх отримання суд вже виніс вирок.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще