Київський апеляційний господарський суд залишив без змін рішення суду першої інстанції. Відповідно до нього у державну власність мають повернути мисливські угіддя площею 15,3 га. Вони розташовані у Фастівському районі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Суд підтримав позицію прокуратуру у цьому питанні.

Київська обласна рада у 2011 році надала ТОВ "Укрмістобудпроект" на 25 років ці угіддя під ведення мисливського господарства.

Однак компанія порушила умови договору. Державне підприємство "Фастівське лісове господарство", без дозволу постійного землекористувача, розпочало будівництво будівлі, лазні з басейном та котельні. В результаті були пошкоджені лісові насадження.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Читайте також: Печерський суд арештував нерухомість Азарова-молодшого на Сардинії

Прокуратура Київської області відстояла в Київському апеляційному господарському суді законність рішення суду першої інстанції.

ТОВ "Укрмістобудпроект" зобов'язали повернути у державну власність мисливські угіддя.

У Генеральній прокуратурі зазначають, що ситуація навколо їх оренди набула суспільного резонансу тому, що ними, зокрема, користувався Артем Пшонка, син колишнього генерального прокурора.