Міністр закордонних справ Білорусі Володимир Макей сподівається на продовження активної роботи з демаркації українсько-білоруського кордону. Також він розраховує на допомогу Європейського союзу у цьому питанні.

Про це повідомив міністр під час спільного брифінгу з очільником Міністерства зовнішніх справ України Павлом Клімкіним у Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми зараз активно працюємо над демаркацією нашого спільного кордону. Сподіваємось, що цей процес не припинятиметься і буде розвиватися активно, в тому числі, ми розраховуємо на допомогу Європейського Союзу, наших європейських партнерів в облаштуванні наших кордонів", - зазначив білоруський міністр.

Читайте також: Білорусь почала зміцнювати кордон з Україною

Нагадаємо, сьогодні міністр закордонних справ Білорусі Володимир Макей прибув в Україну з робочим візитом. Вчора до країни прибула делегація Міністерства оборони Великої Британії на чолі з державним секретарем з питань оборони Майклом Феллоном.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Під час спільного з Міністром оборони України брифінгу міністр оборони Великої Британії Майкл Феллон заявив про важливість того, аби світ знав масштаб агресії проти України. Він стурбований кількістю порушень терористами Мінських угод.