Мер Львова Андрій Садовий планує передати слідчим Генеральної прокуратури інформацію про спроби підкупу депутатів фракції "Самопоміч".

Про це він написав на свої сторінці у Facebook.

"Зараз йду на допит в Генпрокуратуру. Відому мені інформацію щодо спроб "опрацювання" депутатів "Самопомочі" з метою розколу фракції передам слідчим. Далі справа за ними. Якщо звичайно в Генпрокуратури буде бажання довести цю справу до кінця", - написав Садовий.

За його словами, "наслідки та ефективність тиску та "окремих розмов" з депутатами напередодні голосування по Конституції проявляться вже сьогодні".

Садовий зазначив, що 16 липня під час розгляду у ВР питання щодо внесення проекту змін до Конституції жоден депутат "Самопомочі", окрім Ганни Гопко, не підтримав цього рішення.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Читайте також: "Самопоміч" прийняла рішення голосувати проти змін до Конституції

Нагадаємо, нещодавно лідер "Самопомочі" Андрій Садовий заявив про тиск і підкуп народних обранців перед голосуванням 31 серпня в першому читанні за зміни до Конституції в частині децентралізації.