Депутат "Блоку Порошенко" Олег Барна заявляє про те, що не нападав на Юрія Чижмаря з Радикальної партії. Про це він повідомив журналістам, передають Українські новини.

"Ні, ми з ним тільки обнялися", - заявив Барна. У той же час він звинуватив Чижмаря в тому, що він, на думку Барни, замішаний у кримінальних злочинах.

"Я йому не товариш, бо не хочу мати справу з політичними повіями, аферистами, які замішані в кримінальних виробництвах по розкраданню, які є в Тернопільському обласному управлінні міліції, а також порушувалися проти нього", - додав Барна.

Читайте також: Ляшко з соратниками намагалися вночі прорватися до Порошенка в АП (відео)

За його словами, про заяви голови фракції Радикальної партії Олега Ляшка про нібито його нападі на Чижмаря і нанесенні йому тілесних ушкоджень, Барна не чув.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тим часом, на YouTube з'явилося відео бійки між нардепами Олегом Барною та Юрієм Чижмарем.

Запис було зроблено у вівторок увечері камерами відеоспостереження після участі обох у передачі телеканалу NewsOne.