Народний депутат та лідер "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук повідомив про причетність українського олігарха до підготування сепаратистської діяльності у Запоріжжі. Про це він написав на своїй сторінці Facebook.

Тимчук підтвердив інформацію від прес-центру АТО про те, що незабаром у Запорізькій області плануються провокації.

"За нашою інформацією, у цьому сценарії ключову роль грають не "ватажки ДНР", як стверджує штаб АТО, а якийсь український олігарх, який вибудував на системі свого бізнесу по суті механізм реалізації нового сепаратистського шабашу. Той самий олігарх, який не настільки давно відвідував Донецьк і вів переговори з керівництвом "ДНР", хоча й завзято заперечує цей факт", - пише Тимчук.

Читайте також: Тягнибок заявив, що МВД вчиняє розправу над націоналістами

Він також додав, що зробить усе можливе для зриву сепаратистських планів у Запоріжжі. На його думку, ворог народу не має "довгу руку", а знаходиться просто біля нас.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще