Бюджетний комітет Верховної ради здійснив виїзне засідання, під час якого сконцентрував увагу на проблемі стану дороги Київ-Знам'янка.

Про це пише Точка.

"Члени комітету проїхалися проблемними ділянками траси та зустрілись із керівниками Черкаської ОДА та районних адміністрацій Корсунь-Шевченківська, Сміли та Кам'янки", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: З 15 вересня Держказначейство звітуватиме за кожну копійку

Народні обранці вирішили створити проект капітального ремонту основи дорожнього покриття за світовим стандартом та розробити спільне фінансування державним та місцевими бюджетами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ми уже на кінець вересня вийдемо з пропозиціями щодо формування бюджету наступного року", - заявив кіровоградський нардеп Олександр Горбунов, додавши, що бюджетний комітет лобіюватиме закладення коштів на ремонт дороги.

Орієнтовна вартість ремонту покриття всієї траси може коштувати 1,5 млрд грн.

При цьому дорогу ремонтуватимуть частинами. Для ремонту кожної ділянки підрядника обиратимуть на тендерах.