Генеральний секретар НАТО під час візиту до Києва вперше в історії візьме участь у засіданні Ради національної безпеки та оборони України.

Про це повідомив міністр закордонних справ України за результатами своєї зустрічі з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом у понеділок у Брюсселі, повідомляє Укрінформ.

Читайте також: Україна має бути готовою до напливу біженців із Сирії – Клімкін

"Щойно я мав дуже змістовну зустріч з генеральним секретарем НАТО. Ми обговорили його майбутній візит до України. Це буде знаковий візит, оскільки глава Альянсу спільно з Президентом України візьме участь в офіційній церемонії відкриття навчань у галузі безпеки ("Україна-2015" 21-25 вересня на Яворівському полігоні). Також у рамках візиту вперше і в історії НАТО, і в історії України генсек візьме участь у засіданні Ради національної безпеки і оборони України на запрошення Порошенка", - розповів Клімкін.

За його словами, на цьому засіданні буде прийнято ряд документів, включаючи Військову доктрину і Стратегічний оборонний бюлетень.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще