У окупованому Росією Криму досі працюють компанії, що належать українським олігархам.

Про це повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров в інтерв'ю "Українській правді".

"Ми відзначаємо, що це практично всі провідні фірми України, особливо які займаються продажем продуктів, іншими послугами. Я не готовий зараз називати прізвища", - зазначив він.

Необхідно повністю, за його словами, припинити постачання продуктів до окупованого півострова.

"Найгірше - просто про це не думають громадяни України - ми годуємо, у прямому сенсі, російську армію. Перш за все, поставляючи їм продукти", - наголосив голова Меджлісу.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Чубаров пропонує повністю закрити постачання до Криму. Проте одночасно, за його словами, потрібно організувати на прилеглих територіях Херсонської області великі оптово-роздрібні торговельні бази. Вони могли б забезпечувати необхідними продуктами людей, що живуть у окупованому Криму.

Читайте також: Зниклих кримських татар знайшли мертвими

"Ми виходимо з того, що будь-який громадянин України, який живе у Криму і який не має проблем з законами України, може виїхати і скупитися", - резюмував він.

Нагадаємо, кримські татари починають акцію з блокування Криму з боку материкової частини України на адміністративному кордоні з окупованим півостровом.