Петро Порошенко заявив, що найближчим часом у Міноборони збільшать вік чоловік, які потрапляють під мобілізацію, до 20 років. Про це він розповів сьогодні в інтерв'ю вітчизняним телеканалам.

Президент запевнив, що найближчим часом не планується чергова хвиля мобілізації до Збройних сил України, але вона можлива, якщо буде така необхідність, а також наголосив, що поки в Україні все ж буде діяти призов до військових обов'язків.

"Якщо буде загострення на фронті, мобілізація негайно буде оголошена. Призовники гарантовано не потраплятимуть в зону АТО", - сказав президент.

Раніше міністр оборони Степан Полторак розповідав, що наразі в Україні немає потреби оголошувати чергову хвилю мобілізації.

Читайте також: Створюються умови для мирного врегулювання кризи на сході України - ОБСЄ

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Міністр МВС України Арсен Аваков наполягає на створенні виключно контрактної служби у зв'язку зі труднощами, що виникають під час мобілізацій.