Навколо броньованого джипа, на якому народний депутат Володимир Парасюк приїхав оглядати місце блокади окупованого Криму, виник скандал.

Так, користувач Facebook Олександр Деркач на своїй сторінці написав: "Нехай пояснює тепер, де він його взяв. Дивний збіг? Влітку з Канади приїжджав мій знайомий Джон Ющенко. Він приїхав, щоб перевірити чи приїхав джип Ford, який вони надіслали до Львова для добровольців . Нам сказали, що джип потрапив у "Дніпро-1". Ми їздили, перевіряли, як його роблять. Але як він тепер у Парасюка?".

Читайте також: Володимир Парасюк заперечив свою участь у виборах мера Львова

Деркач опублікував фотографії позашляховика до того, як його "одягнули в броню".

У свою чергу, нардеп Олександр Бригинець з цього приводу заявив: "А хто, як не чесні депутати можуть вкрасти, подароване волонтерами, майно? Хотілося б почути пояснення від самого Парасюка. Йому мало Коломойський платить, що той повинен батальйонних оббирати? Чи не платить? Ну, тоді інша справа ".

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомлялося, бронеджіп Парасюка потрапив у сюжет журналіста Богдана Кутєпова про блокаду Криму.