Президент США Барак Обама делегував держсекретареві США право направити 20 млн доларів на військову допомогу Україні. Про це йдеться в меморандумі, підписаному Обамою і поширеному Білим домом, пише РБК.

"Делегувати... держсекретареві повноваження в рамках "Закону про іноземну допомогу від 1961 року", щоб направити до 20 мільйонів доларів з бюджету за статтями служби Міністерства оборони та військової освіти і підготовки... для забезпечення допомоги уряду України", - йдеться в документі.

Читайте також: Барак Обама порівняв Путіна з бен Ладеном

Повідомляється, що 1,5 млн доларів з цих грошей піде на поставку військового обладнання.

Нагадаємо, днями міністр оборони США Ештон Картер наголосив, що Штати продовжать надавати допомогу для зміцнення збройних сил прикордонної служби України.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще