Світова спільнота шокована втручанням Російської Федерації у військовий конфлікт в Сирії. Про це сказав президент України Петро Порошенко, пише НБН.

"Де-факто Росія в черговий раз продовжила бути спонсором тероризму. Світ шокований", – сказав президент.

"Подібна поведінка Російської Федерації лише закріплює образ країни – спонсора тероризму, лише посилює світову ізоляцію", – повідомив Порошенко.

Читайте також: Путін в Сирії підтримує "м'ясника" Асада - Кемерон

За його словами, всі країни намагаються зупинити Росію. Оскільки після російського втручання у війну в Сирії ризики спалаху різних конфліктів лише підвищилися.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін має намір відправити 150 тисяч солдатів на північний захід Сирії. Першочерговою метою є знищення загонів терористів в місті Ракка - самопроголошеної столиці "Ісламської держави".