Британський прем'єр-міністр Девід Кемерон засудив воєнне втручання Росії в сирійський конфлікт. За його словами, російські авіаудари лише погіршують ситуацію в Сирії і допомагають "м'ясникові" Асаду.

Про це він заявив в інтерв'ю The Sunday Telegraph.

"Абсолютно ясно, що Росія не робить різниці між ІДІЛ і легітимними опозиційними групами і, як результат, підтримує м'ясника Асада, і допомагає йому, погіршуючи ситуацію", - сказав Кемерон.

Він пообіцяв придбати 20 нових безпілотних літальних апаратів британських військових для дистанційної ліквідації бойовиків "Ісламської держави" в Сирії і Іраку.

"Мені абсолютно ясно, що це одна з найбільших загроз, на які ми повинні реагувати, і це означає необхідність багато зробити в плані внутрішньої безпеки. Але це також означає, що нам потрібні військова техніка і ресурси для покращення нашого спецназу і зокрема в питанні розвідувальних літаків", - сказав прем'єр-міністр Великої Британії.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Путін відправить 150 тисяч солдат до Сирії

Як відомо, Росія наполягає, що завдає ударів по позиціях "Ісламської держави". Однак є багато свідчень про те, що насправді російська авіація бомбить опозицію, яку підтримує і озброюють США, а також мирних мешканців.