Реабілітацію бійців АТО можуть організувати США та Канада.

Як повідомляє Gazeta.ua, про це розповів глава уряду Асреній Яценюк на нараді з керівниками Національної гвардії.

Чиновник наголосив, що найбільш актуальною темою у контексті демобілізації на сьогодні є реабілітації військових, які пройшли АТО.

Яценюк запропонував запровадити особливу посаду у Кабінеті міністрів, очільник якої керуватиме мобілізацією та реабілітацією поранених.

Він додав, що ця людина повинна бути компетентною у цій справі, тому варто призначити на посаду нового віце-прем'єра по реабілітації бійців АТО, військового, який пройшов війну.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Яценюк звернувся до глави МВС Арсену Авакову з проханням розробити комісію, яка визначить кандидатуру, яка відповідатиме таким вимогам.

Глава уряду вже на цій нараді наголосив, що ця людина відповідатиме за оздоровлення військових, допомогу сім'ям загиблих бійців, та відправкою поранених за кордон.

Читайте також: Кабмін ініціює посаду віце-прем'єра з евроінтеграціі

Нагадаємо, що сьогодні під час привітання з Днем захисника України президент Петро Порошенко наголосив, що за час АТО на службу в армію прийшли більше 20 тисяч чоловіків.