Генпрокурор України Віктор Шокін, в інтерв'ю газеті "Факти", заявив, у справі про розстріл активістів євромайдан 18-20 лютого немає даних про російський слід.

Таким чином, Шокін прокоментував заяви різних експертів, які висловили підозру, що російський слід у подіях євромайдан блідне, в той час як український навпаки, набирає фарб.

Генпрокурор нагадав, що колишній глава СБУ Наливайченко якось заявив, що, мовляв, якийсь чиновник з Росії взимку минулого року був у Києві і безпосередньо командував силовиками, які стріляли по мітингувальникам. Шокін розповів, що просив Налічайченко надати Генпрокураторою хоч якісь підтверджуючі це документи, але до цих пір не отримав їх.

Читайте також: ВРЮ відмовилась звільняти суддю, який переслідував майданівців

У зв'язку з цим, підкреслив Шокін, зараз він не має даних, про слід РФ у розстрілі Небесної сотні. А за тими матеріалами, які є в розпорядженні Генпрокуратури, зробити висновки про цей факт неможливо.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Не тому, що ми не можемо чи не хочемо це довести, у нас просто сьогодні немає підстав про це говорити", - підкреслив генпрокурор.

Як відомо, ВРЮ підозрює в порушенні присяги 28 суддів, які приследовать евромайдановцев.