Міська виборча комісія Харкова опрацювала всі 100% протоколів.

За результатами виборчих перегонів в Харкові змін не передбачається. Чинний глава міста Геннадій Кернес зайняв перше місце і знову займе мерське крісло. За нього проголосували 65,8% харків'ян.

"Ми негайно ці дані передаємо до ЦВК, на найближчій пленарній сесії міськради Геннадія Кернеса офіційно представимо міським головою", - заявив заступник голови Харківської міської виборчої комісії Олег Бондаренко у своєму коментарі "Радіо Свобода".

Читайте також: Кличко і Береза виходять у другий тур

Нагадаємо, 25 жовтня в Україні пройшли місцеві вибори за новим виборчим законом. Згідно з новими правилами, в містах з населенням менше 90 тисяч чоловік мера вибирали за більшістю голосів, а в містах з великою кількістю населення може бути доданий другий тур виборів, якщо ніхто з кандидатів не набрав більше 50% голосів.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще