Народного депутата України від "Опозиційного блоку" і олігарха Вадима Новинського допитали у Міністерстві внутрішніх справ. За словами самого нардепа, слідчі поводили себе з ним "коректно, професійно", передає УНН.

Новинський розповів подробиці допиту.

"Це стосується корпоративного конфлікту, у якому бере участь компанія, у якій я є бенефіціаром. Роздрібна мережа "Амстор", - повідомив він.

За його словами, компанія у цій справі є потерпілою і це визнано судом.

"Мені здається, що слідство просувається в об'єктивному напрямі", - наголосив Новинський.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

На запитання журналістів, коли буде наступний допит, він відповів: "Коли викличуть - тоді й прийду. Сам шукати зустрічі не буду".

Читайте також: Вілкула викликають на допит в ГПУ

Нагадаємо, головне слідче управління МВС розслідує низку кримінальних проваджень, які стосуються конфлікту бенефіціарів торгівельної мережі "Амстор". У рамках цього розслідування виникла необхідність допиту Новинського як одного з кінцевих бенефіціарів - учасників корпоративного конфлікту.

З метою прискорення цього процесу голову Верховної Ради України було поінформовано листом про необхідність проведення такої слідчої дії.