Анонсований президентом України документ "Стратегія повернення Криму" належить до категорії інформації з обмеженим доступом.

Про це повідомили в апараті Ради національної безпеки і оборони України у відповідь на запит проекту Радіо Свобода "Крим.Реалії".

"На ваш запит від 03.11.2015 щодо стратегії повернення анексованого Росією Криму під контроль України повідомляємо: запитувана вами інформація належить до категорії інформації з обмеженим доступом, відповідно до частини другої статті шостої закону України "Про доступ до публічної інформації", – повідомила заступник керівника управління забезпечення доступу до публічної інформації РНБО Вікторія Москаленко.

5 червня в Києві президент України Петро Порошенко пообіцяв найближчим часом презентувати стратегію повернення анексованого Росією Криму під контроль України.

Читайте також: ФСБ в Криму готує зачистку серед подільників окупантів - Чубаров

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Сьогодні стратегія готова і передана в РНБО, незабаром вона буде презентована", – сказав тоді Порошенко.

Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму Росією.