Спецслужби Росії в незаконно окупованому Криму готують спецоперації по усуненню деяких активних шанувальників окупаційної влади.

Про це на своїй Facebook-сторінці написав глава Меджлісу кримськотатарського народу, депутат Верховної Ради України Рефат Чубаров, посилаючись на власні джерела.

У ці дні з окупованого Криму надходить інформація про плани щодо усунення Михайла Шеремета і Ремзі Ільясова.

"У випадку з Ремзі Ільясовим в якості причини вказується необхідність "відкрити дорогу "більш завзятому і більш цинічному молодому колаборанту з числа кримських татар ... У випадку ж з Михайлом Шереметом вирішуються одночасно, два завдання: ліквідується ключовий учасник, співвиконавець і очевидець всіх злочинів, скоєних спецпідрозділами Росії у взаємодії з кримською "самообороною" в перші тижні окупації Криму (тут і вбивство Решата Аметова); забирається один з найбільш обізнаних і відданих Аксьонову подільників ", - написав Чубаров.

Читайте також: Окупанти Криму хочуть "публічно покарати" журналістку за критику "влади"

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Підготовка та реалізація зазначених планів буде обставлена ​​в кращих традиціях КДБ - ФСБ, коли всі сліди спецоперації повинні привести до абсолютно непричетних людей, але відомих своїм неприйняттям окупації Криму. Бонусом спецоперації стане вплетення в окупаційну міфологію двох жертовних імен - кримського татарина та росіянина - нібито полеглих від рук наймитів "хунти", - повідомив глава Меджлісу.