Лідер партії "Укроп" Геннадій Корбан згруповує біля себе опонентів президента Петра Порошенка.

Як повідомляється у блозі на Українській правді, перед своїм затриманням він домовлявся з лідером ВО "Батьківщини" Юлією Тимошенко.

"Ми обговорювали перспективи розвитку, можливі точки дотику. Це були короткі зустрічі, скоріше навіть символічні", – підтвердив політик.

Також він наголосив, що веде переговори з усіма політичними силами. Інформація про згуртування навколо Корбана проти Порошенка озвучували одразу після затримання лідера "Укропу".

У тексті стверджується, що Корбан планує заручитись підтримкою олігарха Ріната Ахметова у протистоянні з главою держави.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Експерт повідомляє, що такі партії як Радикальна партія Олега Ляшка, ВО "Свобода", частина "Народного фронту" на чолі з Андрієм Парубієм, "Батьківщина" та "Самопоміч" увійдуть до "народної ради".

Попри підтвердження переговорів у прес-службі "Укропу", лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк заперечив контакти з лідерами партії Корбана.

Читайте також: Корбан буде сидіти під домашнім арештом до 1 грудня

Нагадаємо, що суд відпустив Геннадія Корбана під домашній арешт.