Як відіб'ється на Україні погіршення відносин між Туреччиною та Росією. Це з'ясовує "Комсомольская правда в Украине".

Опитані газетою експерти припускають, що напруження примусить Анкару зайняти чіткішу позицію щодо Криму. За словами політолога Тараса Чорновола, "нарешті можна очікувати на реакцію президента Туреччини по Криму, адже раніше він мовчав, щоб не втрачати російського туриста".

"У нинішній ситуації Туреччина може зайняти таку позицію, що Крим мусять повернути Україні. А ще турки будуть орієнтувати на українців свій туристичний бізнес", – каже Чорновіл.

Читайте також: Аналітики негативно оцінюють наслідки конфлікту між Туреччиною і РФ

Економіст Сергій Авдєєнко погоджується з політологом щодо розвитку туристичного бізнесу, а також нагадує про "цілий пласт напрямів, за яким можливе взаємовигідне співробітництво – від сільського господарства до хімічної та металургійної галузей".

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Турецькі бізнес-активи, що досі орієнтувалися на російський ринок, можуть бути переведені на український, зазначає експерт і додає, що влада має створити для цього комфортні умови.