Грузини, які воюють на сході України з бойовиками та армією РФ, записали відеозвернення до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Його опублікувала на своїй сторінці в Facebook громадська активістка, одна з керівників грузинської спільноти в Україні Тамар Шавладзе.

"Ми тут воюємо вже півтора року, і ми продовжуємо воювати. Ви не маєте права за нас говорити, що ми гастролюємо. І прошу вас, поясніть і доведіть, які ми гастролери", - йдеться у відео.

Бійці також говорять, що багато грузинів загинули, відстоюючи інтереси України в Донбасі, тому слова міністра завдали образу всій Грузії.

Читайте також: В інтернеті висміяли Авакова і Саакашвілі за політ-кунг-фу (фото)

Нагадаємо, 14 грудня під час засідання Національної ради реформ, після доповіді Михеіла Саакашвілі, сталася сутичка між ним і главою МВС Арсеном Аваковим, до якої приєднався і прем'єр-міністр Яценюк.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За словами Авакова, він хлюпнув водою в обличчя свого опонента і порадив "забиратися з країни". Як стверджує Саакашвілі, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк також назвав його гастролером і закликав забратися з країни.