Представництво американської компанії "Кока-Кола" в Росії включило анексований півострів до території РФ. Декілька днів тому компанія опублікувала у соцмережах мапу РФ. Після цього користувачі залишили декілька коментарів із вимогами та проханнями додати Крим. Минулої ночі представники фірми пішли їм на зустріч.

"Шановні учасники спільноти! Ми приносимо щирі вибачення за сформовану ситуацію. Карта виправлена! Сподіваємося на Ваше розуміння", - написали в офіційному пабліку Coca-Cola.

Що цікаво, на офіційному сайті теж є мапа РФ, проте Крима в ній немає. Українські користувачі інтернету припускають, що Крим перейшов до Росії завдяки "народній творчості" адміністратора офіційної російської групи у соцмережах.

Читайте також: Українці Франції зірвали показ фільму про Крим

Частина українців пропонує скаржитися. Інші радять не пити "Колу", бо у компанії мають слідкувати за тим, кого беруть на роботу.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще