Стали відомі подробиці вбивства скандального журналіста Олеся Бузини.

Свідки трагедії розповіли "Знай", що темно-синій "Форд" з європейськими номерами стояв у різних куточках двору щонайменше п'ять днів.

"Сусід звернув увагу, бо авто іноді заважало проїзду. Людей в ньому ніхто не бачив. Але чоловік помітив, що на лобовому склі стояв відеореєстратор. Будинок спокійний, але в середині під'їзду і на вхідних дверях постійно з'являлися матюки на адресу Бузини. Коли їх ставало багато – робили ремонт", - розповіла нам сусідка журналіста.

Бузина мешкав у квартирі з дружиною та донькою на 8-му поверсі. Дружніх стосунків із сусідами він не підтримував, але вітався.

"Про ставлення до нього можна прочитати на стінах під'їзда. Матюки із його прізвищем у нас пишуть кругом. Зафарбовували, але згодом вони з'являлися знов" - говорить сусід.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Нагадаємо, що Олеся Бузину застрелили сьогодні вдень у Шевченківському районі Києва біля власного будинку на Дегтярівській 58. Радник очільника МВС Антон Геращенко підтвердив інформацію. Він повідомив, що у журналіста стріляли із синього Форд Фокус з іноземними номерами.

Олесь Бузина славився своїми антиукраїскими поглядами, активно брав участь в російських ЗМІ, де виступав за так званий "русский мир".